HyaluProstFast® – dodatak prehrani s hijaluronskom kiselinom za zdravlje prostate i urinarnog trakta


Prvi parafarmaceutski/dodatak prehrani na svijetu sa sublingvalnim unosom spreja, s vrlo visokom apsorpcijom u limfnom sustavu, bez manifestacija i nuspojava, potpuno biljni, prepoznatljiv i jedinstven Brand u patologiji kao što je benigna hipertrofija prostate, izbjegavajući kod ovog specijaliteta, tablete , kapsule, kapi, sirupi i vrećice.
Proizvod ne sadrži parabene, gluten, laktozu i njihove derivate, indiciran za dijabetičare i celijakiju. Proizvod je kompatibilan za vegetarijance i celijakiju kao i za one koji imaju poteškoća s gutanjem tableta ili kapsula ili one koji su u stanju sublingvalne apsorpcije samo.

Hyaluprost Fast® limfni transport 50 ml

Hyzapiseren 12 Lymphatic Transport®

Dodaci linije HyaluWell® – JEDINSTVENA i PATENTIRANA inovacijaZbog svog sastava, procesa proizvodnje i izvanredne kvalitete, suplementi iz linije HyaluWell, sublingvalni apsorpcijski sprej nemaju alternativne ili slične proizvode u panorami dodataka prehrani.

Dodaci linije HyaluWell® – UNICAM kontrole i jamstvoDodaci HyaluWell® linije – dodaci prehrani HyaluWell® linije: (HyaluwellPlus®, IaluLady®, HyaluWell Fast®, IaluRadioX®, HyaluProstFast®) osim što su patentirani, prošli su i testove čistoće Sveučilišta u Camerinu potvrditi njihovu kvalitetu i sigurnost.

Dodaci linije HyaluWell® – Put do napretka prolazi kroz ekološku održivost:Dodaci iz linije HyaluWell® – dodaci prehrani iz linije HyaluWell®: (HyaluwellPlus®, IaluLady®, HyaluWell Fast®, IaluRadioX®, HyaluProstFast®) SAN LUIGI GONZAGA I HYALUWELL SU JE ODGLEDALI PREDGODIŠNI PROIZVOD SAN LUIGI GONZAGA I HYALUWELL. “.

HyaluProstFast® – istraživanje San Luigi Gonzaga srl i rezultati u izvješću DOZE / RESPONSE


Il San Luigi Gonzaga srl, ima u svojim moralnim i korporativnim vrijednostima, Odgovornost za promjene u osobnoj njezi, prvi temeljni korak u stvaranju Hyaluprost Fast® Lymphatic Transport 50 ml na Hyzapiseren 12 Lymphatic Transport® brandu koji je sa svojim specifikacijama rezultat istraživanja koja potvrđuju znanstvene studije u literaturi diljem svijeta. Hyaluprost Fast® 50 ml, mijenja vaš život, “Prvi parafarmaceutski / dodatak prehrani u sublingvalnom svijetu, s limfnom apsorpcijom koja je promijenila oblik liječenja u prirodnim manifestacijama i bočnoj efekti. Inovativne ideje reformiranja preteče, ljekoviti spojevi, galenske formule, trenutne komercijalne strategije, gotovo sve u kontrakciji zbog oskudnih novosti. Sve to, nudi nove horizonte u tipologiji i metodama apsorpcije, prepoznatljiv i jedinstven brand u patologiji kao što je benigna prostata hipertrofija, izbjegavanje s ovom specijalnošću,
tablete, kapi, sirupi, kapsule i vrećice”. Ova bolest je bolest koju karakterizira povećanje prostate koja komprimira uretralni kanal, što uzrokuje djelomičnu opstrukciju i ometa sposobnost mokrenja. Simptomi imaju snažan utjecaj na kvalitetu života ljudi, do te mjere da ih prisiljavaju da biraju samo mjesta koja imaju kupaonicu u blizini.Čak je ugrožen i obiteljski život, kontinuirana noćna buđenja utječu na ravnotežu para.područja i glavne svrhe, kao što su studije , sirovine apsolutne čistoće, njihovi kombinirani spojevi, iznimno precizne težine i valjani rezultati doze / učinka.

ODNOS DOZA-ODGOVARA:
Odnos doza-odgovor (tj. odnos između količine primijenjene doze i intenziteta proizvedenog odgovora) naša je temeljna odgovornost. Odnosi doze i odgovora određuju minimalnu količinu dodatka prehrani koju možemo koristiti, maksimalan odgovor da je
dodatak prehrani može inducirati i za koliko moramo povećati dozu kako bismo proizveli željeni porast odgovora. Prednost uzimanja Hyaluprost Fast® Lymphatic Transport je njegova sublingvalna primjena, limfna apsorpcija s jetrenim skokom (prvi prolaz),
primanje preko 85% svojih pomoćnih tvari, praktičnost u uporabi, maksimalna preciznost uzete doze, sigurnost apsolutne čistoće matičnih tinktura, ekstrakata sadržanih u službenim biljkama odobrenih od strane Regulatornog DM Ministarstva zdravstva, sve za tjelesna dobrobit i Koncentracija sastojaka koji pružaju stvarnu korist onima koji su u osjetljivoj situaciji i žele se nositi s problemom povezanim s upalom prostate je izvrsna.


LIMFNA APSORPCIJA – PREDNOSTI
HyaluProstFast® Lymphatic Transport® – dodatak hijaluronskoj kiselini za zdravlje prostate i dobrobit urinarnog trakta

HyaluProstFast® Lymphatic Transport® – HyaluProstFast® je dodatak hijaluronskoj kiselini dizajniran posebno za žene koji se uzima sublingvalno kroz praktični dozator u spreju i djeluje limfnom apsorpcijom, čime se izbjegava opterećenje jetrenog sustava.

U usporedbi s gore navedenim tradicionalnim sustavima, suplementi, prikladno formulirani s tehnologijom sublingvalnog spreja, imaju:

-Veća brzina upijanja
– Veća učinkovitost (količina hranjivih tvari koja je stvarno dostupna tijelu)
-Trebaju manju količinu hranjivih tvari za istu korist.
-Mogućnost integracije više hranjivih tvari u isti proizvod, te stoga iskorištavanje sinergijskih učinaka više hranjivih tvari
-Mogućnost uspostavljanja mnogo preciznije doze za optimizaciju učinkovitosti
-Duži rok trajanja i otpornost na atmosferske utjecaje. Posebno za pića koja se nakon otvaranja moraju čuvati u hladnjaku i koja se moraju potrošiti u kratkom vremenu zbog oksidativnih procesa u zraku.
Veća jednostavnost korištenja. Spremni su za upotrebu i stoga ne zahtijevaju pripremu (otopiti vrećicu u vodi), vodu (za gutanje kapsule), čašu za piće, shaker za smoothije. Mala veličina dispenzera znači da se može nositi u džepu ili torbici.

Pod tradicionalnim sustavima mislim na one koji se obično koriste, a to su: pilule, kapsule, vrećice (koje se otapaju u vodi), pića, smoothieji ili shakeri. Svi ovi sustavi imaju jedno zajedničko, moraju se progutati.

Što se događa nakon gutanja?

Dodatak dospijeva u želudac i pronalazi: visoko kiselo okruženje (pH 1-2), hranu ili ostatke hrane, enzime. Hranjive tvari sadržane u dodatku u interakciji s okolinom i djelomično se gube (razgrađuju). Neki hranjivi sastojci počinju se apsorbirati kroz stijenku želuca, drugi da bi se apsorbirali moraju doći do crijeva gdje se susreću: Jaka bazičnost (suprotno kiselosti), enzimi, djelomično probavljena hrana, crijevna flora. Također u ovom slučaju mogu proći kroz interakcije koje ih mogu djelomično degradirati ili djelomično inhibirati njihovu apsorpciju na stijenkama crijeva.
Procjenjuje se da se ovim sustavom dostave ne može apsorbirati više od 30-35% hranjivih tvari.

L’importanza dell’integrazione dell’Acido Ialuronico

HIJALURONSKA KISELINA je molekula koju tijelo prirodno proizvodi u svrhu hidratacije
i zaštiti tkanine. AI je jedna od temeljnih komponenti ekstracelularnog matriksa i
hrskavica. AI ima jedinstvena svojstva koja ga čine neophodnim, zapravo može djelovati kao otporna na udarce,
kao molekula za cementiranje i kao mazivo. Ima zaštitna, protuupalna svojstva, sprječava
oštećenje tkiva i pomaže u obnavljanju oštećenih. Djeluje kao filter protiv
difuzija u tkivima bakterija i drugih infektivnih agenasa. AI igra temeljnu ulogu u artikulaciji,
zapravo je odgovorna za viskoelastična svojstva sinovijalne tekućine.
HIJALURONSKA KISELINA
prisutan je: u staklastom tijelu oka; u sinovijalnoj tekućini; u koži; u hrskavici; u tetivama; u pupkovinu; u zidovima aorte.

the  staklasto tijelo  sastoji se od 98-99% vode, a preostalih 1-2% od  hijaluronska kiselina , soli, šećeri i proteini kolagenskog tipa (vitrosin, opticin, kolagen tipa II, itd.).

Sinovijalna tekućina je bistra i viskozna tekućina, koja zahvaljujući svom mazivom djelovanju štiti zglobne površine od trošenja i habanja. Njegove fizičke karakteristike plastičnosti, elastičnosti i viskoznosti zajamčene su njegovim sastavom, posebice hijaluronskom kiselinom .

Hijaluronska kiselina se slobodno nalazi ispod površine kože ,  potiče proizvodnju kolagena i regeneraciju vezivnog tkiva. Hijaluronska kiselina omogućuje održavanje čvrstoće, hidratacije i elastičnosti kože , također zato što je u stanju pohraniti veliku količinu vode.

Hijaluronska kiselina se smatra eliksirom života za zglobove . Hijaluronska kiselina je molekula prirodno prisutna u našem tijelu i djeluje poput motornog ulja, podmazuje zupčanike i ograničava trenje, stoga djeluje protuupalno. Također je u stanju stimulirati stvaranje kolagena (protein vezivnog tkiva neophodan za dobro zdravlje kože, hrskavice, kostiju itd.).

 

Hijaluronska kiselina je esencijalna endogena komponenta tkiva svih sisavaca, uključujući hrskavicu i tetive, ali i kožu, stijenke aorte , pupkovinu. Ona ih “podmazuje” i jača i iz tog razloga  Funkcija hijaluronske kiseline također je osobito važna u tkivima poput stijenke aorte, najveće i najvažnije arterije u ljudskom tijelu.

Imunološki sustav

Hijaluronska kiselina također ima važnu funkciju u imunološkom sustavu. Zapravo, potiče aktivnost bijelih krvnih stanica koje uništavaju štetne mikroorganizme. Ima blokirajući učinak koji pomaže u smanjenju bakterijskih infekcija.

ZAŠTO TREBA INTEGRIRATI HIJALURONSKA KISELINA?

Hijaluronska kiselina prisutna u našem tijelu kontinuirano se eliminira i nadomješta svaki dan. S godinama se primjetno smanjuje. S godinama se smanjuje i molekularna težina hijaluronske kiseline. Vidjeli smo koliko je molekularna težina ove kiseline važna za njena reološka svojstva i koliko je ovaj element temeljan za organizam. Ciljana reintegracija HyaluWell Plus® hijaluronske kiseline stoga je ključna kako bi se olakšalo obnavljanje izgubljenih funkcija i spriječile brojne patologije.

Grafico Acido Ialuronico

HIJALURONSKA KISELINA I ISTRAŽIVANJE

Kada govorimo o hijaluronskoj kiselini, mislimo na jednu od najproučavanijih supstanci u medicinskom području.
Prva područja istraživanja i primjene hijaluronske kiseline bila su oftalmološka i ortopedska. U slučaju operacija oka, odvajanja mrežnice, katarakte, korištenje hijaluronske kiseline pokazalo se bitnim. Očito, na području ortopedije, istraživanja su se odmah okrenula hijaluronskoj kiselini za liječenje zglobova zahvaćenih artritisom. Zapravo, u slučaju reumatoidnog artritisa, dolazi do smanjenja hijaluronske kiseline unutar sinovijalne tekućine. Viskosuplementacija je jedna od najčešćih terapija u slučaju osteoartritisa. Riječ je o intraartikularnoj terapiji hijaluronskom kiselinom koja utječe na krvni sustav, a sublingvalna linija HyaluWell ® podržava ovu terapiju kroz limfni sustav. Zahvaljujući ovoj kombinaciji lako se postižu bolji terapijski rezultati. Hijaluronska kiselina je korisna u ginekološkom području, kao dodatak u liječenju disfunkcija zdjeličnog dna i uroginekoloških poremećaja. Što se tiče kose, hijaluronska kiselina je zaista korisna za hranjenje suhe i oštećene kose čineći je glatkom i sjajnom, učinkovite su i za ublažavanje svrbeža vlasišta sklona prhuti, psorijazi ili ekcemu.

Istraživački tim San Luigi Gonzaga Srl . i HyaluWell ® , za cilj ima zadovoljenje potreba kupaca, stvaranje inovativnih i sigurnih proizvoda, s patentiranim formulama, na najvišim razinama europskih standarda. Upravo je inovacija koja karakterizira proizvode iz linije HyaluWell ® , kao što je HyaluProstFast® . Stalna istraživanja omogućila su dobivanje inovativne otopine hijaluronske kiseline od 200.000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu, iznimno koncentrirane koja omogućuje brzu apsorpciju i brze rezultate.

Posebnosti linije HyaluWell ® su visoko inovativna otopina hijaluronske kiseline od 200.000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu , za sublingvalni unos kroz praktičan sustav raspršivanja. Inovativni patentirani sastav HyaluWell ® proizvoda, kao što je HyaluProstFast® , jamči veća viskoelastična svojstva, veću apsorpciju i brze rezultate. Dovoljan je jedan dnevni sublingvalni unos kroz prikladan izljev koji jamči sigurnost i higijenu proizvoda. To omogućuje neinvazivnu primjenu i brzu apsorpciju jer ide izravno u limfni sustav. Ugoda je još jedna jača strana HyaluWell® proizvoda, kao što je IaluLady®. Naš tim je zapravo proučio ugodan sastav. Tražimo učinkovita, ali i ugodna rješenja, jer to je naša filozofija. Naši proizvodi zapravo moraju biti učinkoviti, sigurni i ugodni. Nijedan aspekt naših dodataka nije prepušten slučaju.

HyaluWell ® linija proizvoda, kao što je HyaluProstFast® također predstavlja poštovanje prema prirodi i okolišu koje je oduvijek provodio San Luigi Gonzaga Srl . Proizvodi linije HyaluWell ® , kao što je HyaluProstFast® nisu testirani na životinjama. HyaluProstFast® pogodan je za vegetarijance i vegane, jer ne potječe iz životinjskih izvora. Ne sadrži gluten i laktozu. HyaluProstFast® posebno se preporučuje i vrijedi uz homeopatsko liječenje.

Istraživački tim HyaluWell® i San Luigi Gonzaga Srl posebnu je pozornost posvetio sigurnosti proizvoda. HyaluWell ® specijaliteti, kao što je HyaluProstFast® proizvode se u optimalnim higijenskim uvjetima. Od aktivnih sastojaka sastava HyaluWell ® proizvoda, kao što je HyaluProstFast® patentirano, potpuno prirodno i u čistoći, do staklene ambalaže s neprikosnovenim zatvaračem i posebnog sublingvalnog sustava za nanošenje raspršivanjem s mlaznicom za doziranje koji jamči proizvod od bilo kakve kontaminacije. Kontinuirane kemijsko-fizikalne analize koje se provode tijekom svih faza obrade jamče apsolutnu sigurnost proizvoda.

 

HyaluProstFast® – dodatak linije HyaluWell® dizajniran za zdravlje prostate i dobrobit urinarnog trakta

HyaluProstFast® je dodatak linije HyaluWell® čije su karakteristike i osobitosti specifične za zdravlje prostate i dobrobit mokraćnog sustava.
Prvi i jedini dodatak prehrani na svijetu na bazi hijaluronske kiseline od 200.000 Da, za sublingvalni unos sa (šafran, Crocina, Serenoa Repens, Pinus Massoniana, Echinacea, đumbir, Urtica Diotica L., Urtica Urens L.) i kombinacijom Officinala Biljke, osim oligoelemenata i karotenoida, na marki Hyzapiseren 12 Lymphatic Transport®, Safricroial 11 Lymphatic Transport® i Iazevitech 12 Lymphatic Transport® koji pomažu u promicanju funkcionalnosti prostate i mokraćnog sustava urološko-seksualnog sustava za ispravan i ozbiljna prevencija, koja nudi valjanu pomoć u akutnim i kroničnim stanjima benigne hipertrofije prostate.

HyaluProstFast® s hijaluronskom kiselinom

Redoviti unos hijaluronske kiseline doprinosi održavanju zdravih kostiju i zglobova zahvaljujući stvaranju kolagena. Hijaluronska kiselina ubrzava proces ozdravljenja u slučaju traume i smanjuje vjerojatnost za nju. Hijaluronska kiselina je tvar koju prirodno proizvodi naše tijelo. Tijelo ga proizvodi od 25. godine života, uz ovaj datum opada u količini i kvaliteti. HyaluProstFast® prvi i jedini dodatak prehrani na svijetu baziran na hijaluronskoj kiselini od 200.000 Da, može se pohvaliti čistoćom sličnom onoj koju prirodno proizvodi tijelo, te je jedini koji se može odmah apsorbirati i distribuirati nakon primjene.

HyaluProstFast® sublingvalna apsorpcija

Laboratoriji San Luigi Gonzaga srl koji su osmislili, proučili, izradili i plasirali Hyaluprost® Fast® Lymphatic Transport 50 ml, postao je jedini siguran dodatak prehrani za ljudsku upotrebu koji jamči sve prednosti sublingvalnog načina kao što su: praktičnost , djelotvornost, sinergizam u službenim kombinacijama, sigurnost u doziranju, brza apsorpcija, zapravo brzo dolazi do opće cirkulacije preskakanjem jetrenog filtera, (dakle “efekat prvog prolaza”) DX Hepatic s trenutnim dolaskom u krvotok, dostizanjem ciljni organ Nadalje, sublingvalnim putem izbjegava se moguće uništavanje dodatka prehrani probavnim sokovima.

HyaluProstFast® s đumbirom

Kao sredstvo protiv mučnine. Redovita funkcionalnost kardiovaskularnog sustava. Normalna cirkulacija krvi. Funkcija zgloba. Kontrast lokaliziranih stanja napetosti. Aktivni sastojak HyaluProstFast®.

.

HyaluProstFast® sa Serenoa Repens:

Serenoa Repens je učinkovit u smanjenju simptoma povezanih s BPH zahvaljujući svojim dokumentiranim djelovanjem. Poznato je da Serenoa Repens ima: antiandrogeno djelovanje kroz inhibiciju oba izoforma 5a-reduktaze (enzim uključen u transformaciju testosterona u dihidrotestosteron- DHT). Nadalje, brojne tvari s farmakološkim djelovanjem identificirane su u plodovima Serenoa Repens. Najvažniji su fitosteroli (biljne molekule slične kolesterolu), kao što je beta-sitosterol.

Antiandrogeno djelovanje beta-sitosterola bilo bi pojačano mogućnošću ove molekule da djeluje izravnim interferiranjem sa staničnim receptorom DHT-a.

Ostale aktivne tvari u plodovima Serenoa Repens predstavljene su nekim slobodnim masnim kiselinama koje potencijalno mogu smanjiti kontrakciju glatkih mišića prisutnih u prostati i vratu mokraćnog mjehura, kako bi potaknuli protok mokraće i pražnjenje mjehura. Ovo mišićno relaksantno i spazmolitičko djelovanje bilo bi stoga slično djelovanju alfa-blokatora.

HyaluProstFast® s Echinacea Angustifolia i Purpurea

U prirodnoj obrani tijela kao što su antioksidansi, antivirusni i imunostimulansi. Aktivni sastojak HyaluProstFast® .

HyaluProstFast® sa šafranom

Zaštitni učinci šafrana i njegovih aktivnih sastojaka protiv stresa i uz dodatak prehrani Safranalom, Crocin, Crocetin i Pyrocrocin djeluju aktivno na regulaciju raspoloženja i nemaju nuspojave antidepresiva. Crocin se u crijevima pretvara u krocetin, a potonji se, nakon što dospije u krvotok, distribuira u različita tkiva; zahvaljujući mehanizmu pasivne transcelularne difuzije, može prijeći krvno-moždanu barijeru i doći do mozga – što objašnjava njegov središnji učinak i moguću primjenu u slučaju neurodegenerativnih bolesti. Crocina, Crocetina i Safranale pokazali su, prema brojnim in vitro i in vivo studijama, valjano protuupalno, antioksidativno i imunostimulirajuće djelovanje.

HyaluProstFast® s vitaminom D3

Ima sposobnost da djeluje protuupalno i potiče stvaranje novih tkiva kroz proces vaskularizacije tijekom cijeljenja rana.

HyaluProstFast® s kompleksom vitamina D i đumbirom – kombinacija

Liječenje Gingerolom (GF) i frakcijama vitamina D tijekom dva tjedna značajno poboljšava odgođeno cijeljenje dijabetičkih rana. Podaci su pokazali da vitamin D i Gingerol aktiviraju vaskularizaciju, taloženje fibrina (HPX, FN i kolagen) i miofibroblaste na način da sintetiziraju novo tkivo i pomažu u stvaranju ožiljaka. Pokazao je značajnu povezanost s taloženjem fibrina, vaskularizacijom i procesom reepitelizacije nakon tretmana s GF i vitaminom D.

HyaluProstFast® s emulgirajućim suncokretovim lecitinom

Fosfolipidi sadržani u lecitinu neophodni su za održavanje sastava, funkcionalnosti i sposobnosti popravka staničnih membrana. Lecitin ima pozitivan učinak na metabolizam kolesterola i lipida, jača živčani sustav i štiti rad jetre.

HyaluProstFast® s Ajuga reptans

Uočeno je da protuupalni učinak Ajuga reptans i A. genevensis etanolnih ekstrakata smanjuje oksidativni stres, fagocitozu, PMN i ukupne leukocite. Ekstrakti Ajuge reptans 25 mg dw/mL i 100 mg dw/mL imaju visoko antioksidativno i protuupalno djelovanje.

HyaluProstFast® s Urtica Diotica L. i Urtica Urens L. – Kombinacija

Kopriva se široko koristi u  fitoterapeutsko polje, zahvaljujući svojstvima koja posjeduje. Zapravo, ovoj biljci pripisuju se diuretička i protuupalna svojstva, te se smatra valjanom pomoći u suzbijanju benigne hipertrofije prostate. Također se pokazalo da listovi koprive posjeduju svojstva  odvratni, ekstrakti korijena koprive, s druge strane, pokazali su dobro djelovanje protiv hipertrofije prostate  benigni.
Iz in vitro studija pokazalo se da vodeni ekstrakt korijena koprive može inhibirati kapacitet vezivanja koprive na način ovisan o dozi.  SHBG  (globulin koji veže spolne hormone) na njegove receptore prisutne na razini  tkiva prostate

HyaluProstFast® s Tribulus Terrestris

Cijela TT biljka je opsežno istražena zbog svojih fitokemijskih i farmakoloških aktivnosti poput diuretičkog, afrodizijačkog, antiurolitičkog, imunomodulatornog, antihipertenzivnog, antiperlipidemijskog, antidijabetičkog, hepatoprotektivnog, antihelmintičkog, antibakterijskog, analgetičkog i protuflamatornog djelovanja. Uzimajući u obzir dostupnu literaturu o TT, biljka može imati potencijal kao biljni lijek za učinkovitu kontrolu krvnog tlaka zbog svoje diuretičke aktivnosti (štede kalij), antiperlipidemijske i kardioprotektivne aktivnosti.

HyaluProstFast® s likopenom, selenom, Serenoa Repens – kombinacija

Ova kombinacija službenih biljaka nudi modulaciju puta apoptoze
može predstavljati učinkovitu strategiju za kontrolu BENIGNE HIPERTROFIJE PROSTATE. Udruga Ser-Se-Ly da
zapravo, pokazao se učinkovitim u promicanju apoptoze u bolesnika s BPH. Ova Formula
sadržan u Dodatku prehrani Hyaluprost Fast R Lymphatic Transport 50 ml je
prvi koji je pokazao da je molekularni signalni put IAP potencijalna meta
kombinacije Ser-Se-Ly za ograničavanje rasta prostate u bolesnika s BPH.

HyaluProstFast® s Pinus Massoniana, Crocus Sativus i Serenoa Repens – kombinacija

Sadrži flavonoide (uglavnom procijanidine) kao važne bioaktivne tvari: PMBE titriran u oligoproantocijanidinima, Pinus Massoniana titriran na 95% oligoproantocijanidina: Pinus Massoniana se oduvijek koristio zbog svojih važnih svojstava koja se uglavnom mogu pripisati prisutnosti u ekstraktima flavonoida (proflavandina) kao važne bioaktivne tvari. Pinus Massoniana Janjetina ima antioksidativno djelovanje, hvata superoksid anion i slobodne radikale.

HyaluProstFast® s Epilobium Angustifolia i Serenoa Repens – kombinacija

Prva demonstracija značajnog i specifičnog antiproliferativnog učinka Epilobium Angustifolium na ljudske stanice prostate dobivena je u Italiji. U niskim, necitotoksičnim koncentracijama, Epilobium inhibira sintezu DNA proliferirajućih stanica. Sposobnost ekstrakata Serenoe, posebno lipofilne frakcije, da inhibiraju aktivnost 5a-reduktaze. Posljedično, proizvodnja dihidrotestosterona iz naknadnih redukcijskih produkata je drastično smanjena. Klinička učinkovitost Serenoa Repens u ublažavanju urinarnih simptoma povezanih s BPH dokumentirana je u brojnim studijama s pasivnom (placebo) ili aktivnom (lijekovi) kontrolom te u različitim kombinacijama s ljekovitim ekstraktima.

HyaluProstFast Integratore Acido Ialuronico Salute della Prostata

HyaluProstFast Integratore Acido Ialuronico Salute della Prostata

HyaluProstFast® Lymphatic Transport®

HyaluProstFast® je dodatak hijaluronskoj kiselini dizajniran posebno za zdravlje prostate i dobrobit urinarnog trakta koji se uzima sublingvalno kroz praktičan dozator u spreju i djeluje limfnom apsorpcijom, čime se izbjegava opterećenje jetrenog sustava.

//www.sanluigigonzaga.eu/hyaluprostfast/wp-content/uploads/2021/03/Hyaluprost-CON-SFONDO-1.png

HyaluProstFast® Lymphatic Transport®

HyaluProstFast® prvi parafarmaceutski / dodatak prehrani na svijetu sa sublingvalnim unosom spreja, s vrlo visokom apsorpcijom u limfnom sustavu, bez manifestacija i nuspojava, potpuno biljni, prepoznatljiv i jedinstven Brand u patologiji kao što je benigna hipertrofija prostate, izbjegavanje s ovim specijalitetom , tablete, kapsule, kapi, sirupi i vrećice. Proizvod ne sadrži parabene, gluten, laktozu i njihove derivate, indiciran za dijabetičare i celijakiju. Proizvod je kompatibilan za vegetarijance i celijakiju kao i za one koji imaju poteškoća s gutanjem tableta ili kapsula ili one koji su u stanju sublingvalne apsorpcije samo.

Hyaluprost Fast® limfni transport 50 ml
Hyzapiseren 12 Lymphatic Transport®

HyaluProstFast® Lymphatic Transport® – učinkovitost aktivnog sastojka ŠAFRAN Fundamentalna studija

Studija H. Hosseindazeha i sur. objavljeno u Phytomedicine 15 (2008) 491-495 o korištenju šafrana zaključilo je da je u to vrijeme visoka cijena šafrana predstavljala prepreku za korištenje ovog ekstrakta u liječenju seksualne disfunkcije. (…); stoga se složio oko učinkovitosti aktivnog sastojka, ali zbog tadašnjih troškova bilo je nemoguće plasirati na tržište bilo kakav pripravak na bazi šafrana, cijena šafrana je još uvijek vrlo visoka.
Mnoge kliničke studije diljem svijeta slažu se o učinkovitosti šafrana u prevenciji i liječenju prostatitisa. Dodatak prehrani HyaluProstFast® 50ml sadrži 1625,00 mg.
Il San Luigi Gonzaga srl, uvijek se fokusirao na ono što svatko od nas može učiniti najbolje u stalnoj potrazi za najboljim praksama, budući da je jedna od glavnih prednosti otvorenog tržišta mogućnost poboljšanja.
kroz kontinuiranu usporedbu s jedinim izvrsnostima, nužno rijetkim, posebnim, ekskluzivnim i jedinstvenim, istim koji su u apsolutnoj čistoći prisutni u njegovoj liniji dodataka prehrani za ljudsku upotrebu.

San Luigi Gonzaga Srl i linija suplemenata HyaluWell®

TKO JE SAN LUIGI GONZAGA SRL
Povijest tvrtke San Luigi Gonzaga Srl i linije HyaluWell® prije svega je povijest obiteljske farmaceutske, galenske i biljne tradicije koja traje više od jednog stoljeća.
Drevni službeni laboratorij Augusto Latini bio je zapravo posebno aktivan u proučavanju aromatičnog i ljekovitog bilja te u pripremi prilagođenih otopina. Danas San Luigi Gonzaga Srl također želi nastaviti putem koji je ostavila njegova obitelj s HyaluWell® linijom proizvoda.
Aktivni na 360° u području zdravlja i dobrobiti, brinemo se za inovacije na ovom području u ime tradicije i stavljajući se na uslugu kupcu i s ciljem promicanja razvoja teritorija. Zbog toga je San Luigi Gonzaga Srl dobio prestižne nagrade i priznanja kao što su “ 2014 Value Work Award “ i “ Excellent Brands` nagrada.
Kako bi se zajamčili dodaci prehrani za ljudsku upotrebu tvrtke San Luigi Gonzaga srl, rođena je važna suradnja sa Sveučilištem Camerino Unicam MC i sa Školom za bioznanost i veterinarsku medicinu, jedinim izvrsnim u svojim laboratorijima za mikrobiološke analize. ukupne sigurnosti pretpostavke u limfnoj apsorpciji Linije dodataka prehrani Hyaluwell Plus 15 ml, Hyaluwell Fast 20 ml, Hyaluprost Fast 50 ml, Ialulady 20 ml i Hyaluradium X 30 ml.

Logo San Luigi Gonzaga Srl

Spedizioni HyaluWell

Želite li isprobati HyaluProstFast®? Želite li više informacija o HyaluProstFast® dodatku?

HyaluProstFast® je dostupan u svim ljekarnama, te u online ljekarnama. Dodatak prehrani HyaluProstFast® možete pronaći u najboljim ljekarnama. Ukoliko ste zainteresirani za prodaju suplemenata iz linije HyaluWell®, možete nas kontaktirati na naš besplatni broj. Uskoro će proizvod biti dostupan i u našoj online trgovini gdje možete pronaći sve dodatke i druge proizvode HyaluWell® linije.


Kontakti


HyaluWell® proizvodi – Online trgovina

Platite jednokratno sa:

Uskoro će proizvodi iz linije HyaluWell biti dostupni izravno u online trgovini San Luigi Gonzaga Srl – Za sada je funkcija onemogućena.

Važnost raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života

Suplementi NISU zamjena za voće i povrće.
Korištenje suplemenata ni na koji način ne može nadoknaditi negativne učinke lošeg ponašanja, uključujući nisku konzumaciju voća i povrća te previše sjedilački način života.
Suplementi nisu ljekoviti i ne mogu zamijeniti zdravu prehranu. Stoga ih je važno koristiti svjesno, samo “kako bi pogodovali redovitom obavljanju tjelesnih funkcija”. To je preporuka sadržana u Dekalogu Ministarstva zdravstva za ispravnu primjenu dodataka prehrani.

Cucina Sana IaluLady

San Luigi Gonzaga Srl oduvijek je bio pažljiv i osjetljiv na pitanja zdravlja i dobrobiti, širenja zdravih stilova života te metoda i alata za održivi razvoj i upravljanje poslovanjem.

Promičemo sport kroz inicijative i sponzorstva, kao i očito ulažući svu ljubav prema prirodi i okolišu u istraživanje i razvoj naših proizvoda.

Attenzione, il web NON può sostituirsi al rapporto medico – paziente.

In particolare le informazioni contenute in questa pagina e nel sito sono a puro scopo informativo, mai possono costituire la formulazione di una diagnosi o la prescrizione di un trattamento di qualsiasi tipo.

Bisogna chiedere sempre il parere del proprio medico curante o affidarsi a specialisti per quanto riguarda qualsiasi trattamento. Per qualsiasi dubbio nell’uso di farmaci o integratori è necessario contattare il proprio medico o affidarsi alla consulenza di uno specialista.

PRIVACY POLICY

TERMINI DI UTILIZZO

HyaluProstFast® – San Luigi Gonzaga S.r.l.

Hyaluwell è un MARCHIO REGISTRATO San Luigi Gonzaga S.r.l.

di Orazio Zanetti Monterubbianesi.
Sede legale e amministrazione
Via Olimpica, 7 63081 CASTORANO (AP)
P.IVA 02103870446  REA 195205
Tel./Fax:0736 814536
Mobile 1:+39 3938863464
E-mail uff. informazioni: info@sanluigigonzaga.eu
E-mail amm.re: zanettimontorazio@libero.it
E-mail certificata: sanluigigonzaga@legalmail.it
Sede operativa e deposito
Via dei Tigli, 3 63833 MONTEGIORGIO (FM)Tel.0734 961014