HyaluWell Plus® Visoko koncentrirani dodatak hijaluronske kiseline s sublingvalnom apsorpcijom kroz limfni sustav

HyaluWell Plus® je dodatak prehrani sastavljen od hijaluronske kiseline od 200 000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu, visoko koncentriran, apsorbiran za oralni unos. HyaluWell PLUS® je rezultat istraživanja, iskustva i ljubavi prema prirodi. To je omogućilo stvaranje proizvoda koji potpuno reintegrira potrebe zbog smanjenja hijaluronske kiseline u našem tijelu, s jedinstvenim karakteristikama svoje vrste. HyaluWell Plus® je dodatak prehrani sastavljen od hijaluronske kiseline na 200.000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu, vodi, đumbiru, Echinacea Angustifolia, suncokretovom lecitinu, anetolu, prirodnom mentolu, 96° alkoholu protiv plijesni / antibakterijskom. Proizvod je u potpunosti biljna i koristi čiste ljekovite komponente, bez GMO-a i bez konzervansa.
Hijaluronska kiselina sadržana u HyaluWell Plus® ne potječe iz životinjskih izvora, već se dobiva biotehnološkim procesom fermentacije. Proizvod HyaluWell Plus® pogodan je za vegetarijance i vegane. Ne sadrži parabene, gluten, laktozu i njihove derivate te je kompatibilan za dijabetičare i celijakiju.

Dodaci linije HyaluWell® – JEDINSTVENA i PATENTIRANA inovacijaZbog svog sastava, procesa proizvodnje i izvanredne kvalitete, suplementi iz linije HyaluWell, sublingvalni apsorpcijski sprej nemaju alternativne ili slične proizvode u panorami dodataka prehrani.

Dodaci linije HyaluWell® – UNICAM kontrole i jamstvoDodaci HyaluWell® linije – dodaci prehrani HyaluWell® linije: (HyaluwellPlus®, IaluLady®, HyaluWell Fast®, IaluRadioX®, HyaluProstFast®) osim što su patentirani, prošli su i testove čistoće Sveučilišta u Camerinu potvrditi njihovu kvalitetu i sigurnost.

Dodaci linije HyaluWell® – Put do napretka prolazi kroz ekološku održivost:Dodaci iz linije HyaluWell® – dodaci prehrani iz linije HyaluWell®: (HyaluwellPlus®, IaluLady®, HyaluWell Fast®, IaluRadioX®, HyaluProstFast®) SAN LUIGI GONZAGA I HYALUWELL SU PRETHODNO ODGLEDANI OD EUROPA GODINA“.

LIMFNI TRANSPORT – PREDNOSTI
HyaluWell Plus® Lymphatic Transport® – Visoko koncentrirani dodatak hijaluronskoj kiselini

HyaluWell Plus® je dodatak prehrani sastavljen od hijaluronske kiseline na 200.000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu, visoko koncentriranom, koji se uzima sublingvalno kroz praktičan dozator u spreju i djeluje limfnom apsorpcijom, čime se izbjegava opterećenje jetrenog sustava.

U usporedbi s gore navedenim tradicionalnim sustavima, suplementi, prikladno formulirani s tehnologijom sublingvalnog spreja, imaju:

-Veća brzina upijanja
– Veća učinkovitost (količina hranjivih tvari koja je stvarno dostupna tijelu)
-Treba im manja količina hranjivih tvari za istu korist.
-Mogućnost integracije više hranjivih tvari u isti proizvod, te stoga iskorištavanje sinergijskih učinaka više hranjivih tvari
-Mogućnost uspostavljanja mnogo preciznije doze za optimizaciju učinkovitosti
-Duži rok trajanja i otpornost na atmosferske utjecaje. Posebno za pića koja se nakon otvaranja moraju čuvati u hladnjaku i koja se moraju potrošiti u kratkom vremenu zbog oksidativnih procesa u zraku.
– Veća udobnost korištenja. Spremni su za upotrebu i stoga ne zahtijevaju pripremu (otopiti vrećicu u vodi), vodu (za gutanje kapsule), čašu za piće, shaker za smoothije. Mala veličina dispenzera znači da se može nositi u džepu ili torbici.

Pod tradicionalnim sustavima mislim na one koji se obično koriste, a to su: pilule, kapsule, vrećice (koje se otapaju u vodi), pića, smoothieji ili shakeri. Svi ovi sustavi imaju jedno zajedničko, moraju se progutati.
Što se događa nakon gutanja?
Dodatak dospijeva u želudac i pronalazi: visoko kiselo okruženje (pH 1-2), hranu ili ostatke hrane, enzime. Hranjive tvari sadržane u dodatku u interakciji s okolinom i djelomično se gube (razgrađuju). Neki hranjivi sastojci počinju se apsorbirati kroz stijenku želuca, drugi da bi se apsorbirali moraju doći do crijeva gdje se susreću: Jaka bazičnost (suprotno kiselosti), enzimi, djelomično probavljena hrana, crijevna flora. Također u ovom slučaju mogu proći kroz interakcije koje ih mogu djelomično degradirati ili djelomično inhibirati njihovu apsorpciju na stijenkama crijeva. Procjenjuje se da se ovim sustavom dostave ne može apsorbirati više od 30-35% hranjivih tvari.

Važnost integracije hijaluronske kiseline

HIJALURONSKA KISELINA je molekula koju tijelo prirodno proizvodi u svrhu hidratacije
i zaštiti tkanine. AI je jedna od temeljnih komponenti ekstracelularnog matriksa i
hrskavica. AI ima jedinstvena svojstva koja ga čine neophodnim, zapravo može djelovati kao otporna na udarce,
kao molekula za cementiranje i kao mazivo. Ima zaštitna, protuupalna svojstva, sprječava
oštećenje tkiva i pomaže u obnavljanju oštećenih. Djeluje kao filter protiv
difuzija u tkivima bakterija i drugih infektivnih agenasa. AI igra temeljnu ulogu u artikulaciji,
zapravo je odgovorna za viskoelastična svojstva sinovijalne tekućine.
HIJALURONSKA KISELINA
prisutan je: u staklastom tijelu oka; u sinovijalnoj tekućini; u koži; u hrskavici; u tetivama; u pupkovinu; u zidovima aorte.

the  staklasto tijelo  sastoji se od 98-99% vode, a preostalih 1-2% od  hijaluronska kiselina , soli, šećeri i proteini kolagenskog tipa (vitrosin, opticin, kolagen tipa II, itd.).

Sinovijalna tekućina je bistra i viskozna tekućina, koja zahvaljujući svom mazivom djelovanju štiti zglobne površine od trošenja i habanja. Njegove fizičke karakteristike plastičnosti, elastičnosti i viskoznosti zajamčene su njegovim sastavom, posebice hijaluronskom kiselinom .

Hijaluronska kiselina se slobodno nalazi ispod površine kože ,  potiče proizvodnju kolagena i regeneraciju vezivnog tkiva. Hijaluronska kiselina omogućuje održavanje čvrstoće, hidratacije i elastičnosti kože , također zato što je u stanju pohraniti veliku količinu vode.

Hijaluronska kiselina se smatra eliksirom života za zglobove . Hijaluronska kiselina je molekula prirodno prisutna u našem tijelu i djeluje poput motornog ulja, podmazuje zupčanike i ograničava trenje, stoga djeluje protuupalno. Također je u stanju stimulirati stvaranje kolagena (protein vezivnog tkiva neophodan za dobro zdravlje kože, hrskavice, kostiju itd.).

 

Hijaluronska kiselina je esencijalna endogena komponenta tkiva svih sisavaca, uključujući hrskavicu i tetive, ali i kožu, stijenke aorte , pupkovinu. Ona ih “podmazuje” i jača i iz tog razloga  Funkcija hijaluronske kiseline također je osobito važna u tkivima poput stijenke aorte, najveće i najvažnije arterije u ljudskom tijelu.

Imunološki sustav

Hijaluronska kiselina također ima važnu funkciju u imunološkom sustavu. Zapravo, potiče aktivnost bijelih krvnih stanica koje uništavaju štetne mikroorganizme. Ima blokirajući učinak koji pomaže u smanjenju bakterijskih infekcija.

ZAŠTO TREBA INTEGRIRATI HIJALURONSKA KISELINA?

Hijaluronska kiselina prisutna u našem tijelu kontinuirano se eliminira i nadomješta svaki dan. S godinama se primjetno smanjuje. S godinama se smanjuje i molekularna težina hijaluronske kiseline. Vidjeli smo koliko je molekularna težina ove kiseline važna za njena reološka svojstva i koliko je ovaj element temeljan za organizam. Ciljana reintegracija HyaluWell Plus® hijaluronske kiseline stoga je ključna kako bi se olakšalo obnavljanje izgubljenih funkcija i spriječile brojne patologije.

HyaluWell Plus grafička hijaluronska kiselina

HIJALURONSKA KISELINA I ISTRAŽIVANJE

Kada govorimo o hijaluronskoj kiselini, mislimo na jednu od najproučavanijih supstanci u medicinskom području.
Prva područja istraživanja i primjene hijaluronske kiseline bila su oftalmološka i ortopedska. U slučaju operacija oka, odvajanja mrežnice, katarakte, korištenje hijaluronske kiseline pokazalo se bitnim. Očito, na području ortopedije, istraživanja su se odmah okrenula hijaluronskoj kiselini za liječenje zglobova zahvaćenih artritisom. Zapravo, u slučaju reumatoidnog artritisa, dolazi do smanjenja hijaluronske kiseline unutar sinovijalne tekućine. Viskosuplementacija je jedna od najčešćih terapija u slučaju osteoartritisa. Riječ je o intraartikularnoj terapiji hijaluronskom kiselinom koja utječe na krvni sustav, a sublingvalna linija HyaluWell ® podržava ovu terapiju kroz limfni sustav. Zahvaljujući ovoj kombinaciji lako se postižu bolji terapijski rezultati. Hijaluronska kiselina je korisna u ginekološkom području, kao dodatak u liječenju disfunkcija zdjeličnog dna i uroginekoloških poremećaja. Što se tiče kose, hijaluronska kiselina je zaista korisna za hranjenje suhe i oštećene kose čineći je glatkom i sjajnom, učinkovite su i za ublažavanje svrbeža vlasišta sklona prhuti, psorijazi ili ekcemu.

Istraživački tim San Luigi Gonzaga Srl . i HyaluWell ® , za cilj ima zadovoljenje potreba kupaca, stvaranje inovativnih i sigurnih proizvoda, s patentiranim formulama, na najvišim razinama europskih standarda. Upravo je inovacija koja karakterizira proizvode iz linije HyaluWell ® , kao što je HyaluWell Plus® . Stalna istraživanja omogućila su nam da dobijemo inovativnu otopinu hijaluronske kiseline od 200.000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu, izuzetno koncentriranu koja omogućuje brzu apsorpciju i brze rezultate.

Posebnosti linije HyaluWell ® su visoko inovativna otopina hijaluronske kiseline od 200.000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu , za sublingvalni unos kroz praktičan sustav raspršivanja. Inovativni patentirani sastav proizvoda HyaluWell® , kao što je HyaluWell Plus® , jamči veća viskoelastična svojstva, veću apsorpciju i brze rezultate. Dovoljan je jedan dnevni sublingvalni unos kroz prikladan izljev koji jamči sigurnost i higijenu proizvoda. To omogućuje neinvazivnu primjenu i brzu apsorpciju jer ide izravno u limfni sustav. Ugoda je također još jedna jača strana HyaluWell® proizvoda, kao što je HyaluWell Plus®. Naš tim je zapravo proučio ugodnu kompoziciju. Tražimo učinkovita, ali i ugodna rješenja, jer to je naša filozofija. Naši proizvodi zapravo moraju biti učinkoviti, sigurni i ugodni. Nijedan aspekt naših dodataka nije prepušten slučaju.

Linija proizvoda HyaluWell ® , kao što je HyaluWell Plus® , također predstavlja poštovanje prema prirodi i okolišu koje je oduvijek provodio San Luigi Gonzaga Srl . Proizvodi HyaluWell ® linije, poput HyaluWell Plus® nisu testirani na životinje. HyaluWell Plus® pogodan je za vegetarijance i vegane, jer ne potječe iz životinjskih izvora. Ne sadrži gluten i laktozu. HyaluWell Plus® posebno se preporučuje i vrijedi uz homeopatsko liječenje.

Istraživački tim HyaluWell® i San Luigi Gonzaga Srl posebnu je pozornost posvetio sigurnosti proizvoda. HyaluWell ® specijaliteti, kao što je HyaluWell Plus® proizvode se u optimalnim higijenskim uvjetima. Od aktivnih sastojaka sastava HyaluWell ® proizvoda, kao što je HyaluWell Plus® patentirano, potpuno prirodno i u čistoći, do staklene ambalaže s neprikosnovenim zatvaračem i posebnog sublingvalnog sustava za nanošenje raspršivanjem s mlaznicom za doziranje koji jamči proizvod od bilo kakve kontaminacije. Kontinuirane kemijsko-fizikalne analize koje se provode tijekom svih faza obrade jamče apsolutnu sigurnost proizvoda.

 

HyaluWell Plus® – Visoko koncentrirani dodatak hijaluronskoj kiselini – KOMPONENTE

Istraživački tim HyaluWell PLUS® ima za cilj zadovoljiti potrebe kupaca, stvarajući inovativne i sigurne proizvode, s patentiranim formulama, na najvišim razinama europskih standarda. Upravo je inovacija koja karakterizira HyaluWell PLUS® proizvode. Stalna istraživanja omogućila su nam da dobijemo inovativnu otopinu hijaluronske kiseline od 200.000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu, izuzetno koncentriranu koja omogućuje brzu apsorpciju i brze rezultate.

HyaluWell Plus® s đumbirom

Kao sredstvo protiv mučnine. Redovita funkcionalnost kardiovaskularnog sustava. Normalna cirkulacija krvi. Funkcija zgloba. Kontrast lokaliziranih stanja napetosti. Kontrast poremećaja menstrualnog ciklusa. Aktivni sastojak HyaluWell Plus®.

.

HyaluWell Plus® s Echinacea Angustifolia

U prirodnoj obrani tijela kao što su antioksidansi, antivirusni i imunostimulansi. Aktivni sastojak HyaluWell Plus®.

HyaluWell Plus® s anetolom

Anetol je tvar koja, ako se uzima u malim dozama, ima eupeptičko, probavno, karminativno, spazmolitičko, diuretičko djelovanje.

HyaluWell Plus® s prirodnim mentolom

Prirodni mentol , ekstrahiran iz eteričnog ulja metvice, koristan je u liječenju bolesti dišnog i probavnog sustava. Zapravo, mentol je koristan za smanjenje grčeve i bolove u želucu te poboljšava probavu. Također ima akciju I karminativ  (smanjuje zrak u trbuhu).

HyaluWell Plus® s emulgirajućim suncokretovim lecitinom

Fosfolipidi sadržani u lecitinu neophodni su za održavanje sastava, funkcionalnosti i sposobnosti popravka staničnih membrana. Lecitin ima pozitivan učinak na metabolizam kolesterola i lipida, jača živčani sustav i štiti rad jetre.

HyaluWell Plus slide 5

HyluWell Plus slide 3

HyluWell Plus slide 2

HyaluWell PLUS® Lymphatic Transport®

Istraživački tim HyaluWell PLUS® posebnu je pozornost posvetio sigurnosti proizvoda. HyaluWell PLUS® specijaliteti proizvode se u optimalnim higijenskim uvjetima. Od aktivnih sastojaka patentiranog HyaluWell PLUS® sastava, potpuno prirodnog i čistog, do staklenog pakiranja s nepovredivim zatvaračem i posebnog sublingvalnog sustava za nanošenje spreja s mlaznicom za doziranje koji jamči proizvod od bilo kakve kontaminacije. Kontinuirane kemijsko-fizikalne analize koje se provode tijekom svih faza obrade jamče apsolutnu sigurnost proizvoda.

San Luigi Gonzaga Srl i linija suplemenata HyaluWell®

TKO JE SAN LUIGI GONZAGA SRL
Povijest tvrtke San Luigi Gonzaga Srl i linije HyaluWell® prije svega je povijest obiteljske farmaceutske, galenske i biljne tradicije koja traje više od 150 godina.
Drevni službeni laboratorij Augusto Latini bio je zapravo posebno aktivan u proučavanju aromatičnog i ljekovitog bilja te u pripremi prilagođenih otopina. Danas San Luigi Gonzaga Srl također želi nastaviti putem koji je ostavila njegova obitelj s HyaluWell® linijom proizvoda.
Aktivni na 360° u području zdravlja i dobrobiti, brinemo se za inovacije na ovom području u ime tradicije i stavljajući se na uslugu kupcu i s ciljem promicanja razvoja teritorija. Zbog toga je San Luigi Gonzaga Srl dobio prestižne nagrade i priznanja kao što su “ 2014 Value Work Award “ i “ Excellent Brands` nagrada.
Kako bi se zajamčili dodaci prehrani za ljudsku upotrebu tvrtke San Luigi Gonzaga srl, rođena je važna suradnja sa Sveučilištem Camerino Unicam MC i sa Školom za bioznanost i veterinarsku medicinu, jedinim izvrsnim u svojim laboratorijima za mikrobiološke analize. ukupne sigurnosti pretpostavke u limfnoj apsorpciji Linije dodataka prehrani Hyaluwell Plus 15 ml, Hyaluwell Fast 20 ml, Hyaluprost Fast 50 ml, Ialulady 20 ml i Hyaluradium X 30 ml.

Logo San Luigi Gonzaga SRL

Spedizioni HyaluWell

Želite li isprobati HyaluWell PLUS®? Želite li više informacija o HyaluWell PLUS® dodatku?

HyaluWell PLUS® je dostupan u svim ljekarnama, te u online ljekarnama. Dodatak prehrani HyaluWell PLUS® možete pronaći u najboljim Apotekama. Ukoliko ste zainteresirani za prodaju suplemenata iz linije HyaluWell®, možete nas kontaktirati na naš besplatni broj. Uskoro će proizvod biti dostupan i u našoj online trgovini gdje možete pronaći sve dodatke i druge proizvode HyaluWell® linije.


Kontakti


HyaluWell® proizvodi – Online trgovina

Platite jednokratno sa:

Uskoro će proizvodi iz linije HyaluWell biti dostupni izravno u online trgovini San Luigi Gonzaga Srl – Za sada je funkcija onemogućena.

Važnost raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života

Suplementi NISU zamjena za voće i povrće.
Korištenje suplemenata ni na koji način ne može nadoknaditi negativne učinke lošeg ponašanja, uključujući nisku konzumaciju voća i povrća te previše sjedilački način života.
Suplementi nisu ljekoviti i ne mogu zamijeniti zdravu prehranu. Stoga ih je važno koristiti svjesno, samo “kako bi pogodovali redovitom obavljanju tjelesnih funkcija”. To je preporuka sadržana u Dekalogu Ministarstva zdravstva za ispravnu primjenu dodataka prehrani.

Cucina Sana IaluLady

San Luigi Gonzaga Srl oduvijek je bio pažljiv i osjetljiv na pitanja zdravlja i dobrobiti, širenja zdravih stilova života te metoda i alata za održivi razvoj i upravljanje poslovanjem.

Promičemo sport kroz inicijative i sponzorstva, kao i očito ulažući svu ljubav prema prirodi i okolišu u istraživanje i razvoj naših proizvoda.