IaluLady® – dodatak prehrani s hijaluronskom kiselinom za zdravlje žena

IaluLady® Lymphatic Transport® je potpuno novi i inovativni dodatak prehrani za ljudsku upotrebu namijenjen ženama kao prevencija da u mladosti dobiju valjanu i odlučujuću pomoć kao što su: dobrobit kod menstrualnih bolova (ili dismenoreje) koje pogađaju ogromne većina žena u fertilnoj dobi. To je fizička i psihička nelagoda od velikog medicinskog interesa, često toliko neugodna i iscrpljujuća da u velikoj mjeri ugrožava normalne dnevne, školske i sportske aktivnosti.

Dodaci linije HyaluWell® – JEDINSTVENA i PATENTIRANA inovacijaZbog svog sastava, procesa proizvodnje i izvanredne kvalitete, suplementi iz linije HyaluWell, sublingvalni apsorpcijski sprej nemaju alternativne ili slične proizvode u panorami dodataka prehrani.

Dodaci linije HyaluWell® – UNICAM kontrole i jamstvoDodaci HyaluWell® linije – dodaci prehrani HyaluWell® linije: (HyaluwellPlus®, IaluLady®, HyaluWell Fast®, IaluRadioX®, HyaluProstFast®) osim što su patentirani, prošli su i testove čistoće Sveučilišta u Camerinu potvrditi njihovu kvalitetu i sigurnost.

Dodaci linije HyaluWell® – Put do napretka prolazi kroz ekološku održivost:Dodaci iz linije HyaluWell® – dodaci prehrani iz linije HyaluWell®: (HyaluwellPlus®, IaluLady®, HyaluWell Fast®, IaluRadioX®, HyaluProstFast®) SAN LUIGI GONZAGA I HYALUWELL SU JE ODGLEDALI PREDGODIŠNI PROIZVOD SAN LUIGI GONZAGA I HYALUWELL. “.

IaluLady® Lymphatic Transport® – dodatak hijaluronskoj kiselini za žene

IaluLady® Lymphatic Transport® – IaluLady® je dodatak hijaluronskoj kiselini dizajniran posebno za žene koji se uzima sublingvalno kroz praktični dozator u spreju i djeluje limfnom apsorpcijom, čime se izbjegava opterećenje jetrenog sustava.

U usporedbi s gore navedenim tradicionalnim sustavima, suplementi, prikladno formulirani s tehnologijom sublingvalnog spreja, imaju:

-Veća brzina upijanja
– Veća učinkovitost (količina hranjivih tvari koja je stvarno dostupna tijelu)
-Treba im manja količina hranjivih tvari za istu korist.
– Niža cijena sirovina.
-Mogućnost integracije više hranjivih tvari u isti proizvod, te stoga iskorištavanje sinergijskih učinaka više hranjivih tvari
-Mogućnost uspostavljanja mnogo preciznije doze za optimizaciju učinkovitosti
-Duži rok trajanja i otpornost na atmosferske utjecaje. Posebno za pića koja se nakon otvaranja moraju čuvati u hladnjaku i koja se moraju potrošiti u kratkom vremenu zbog oksidativnih procesa u zraku.
– Veća udobnost korištenja. Spremni su za upotrebu i stoga ne zahtijevaju pripremu (otopiti vrećicu u vodi), vodu (za gutanje kapsule), čašu za piće, shaker za smoothije. Mala veličina dispenzera znači da se može nositi u džepu ili torbici.

Pod tradicionalnim sustavima mislim na one koji se obično koriste, a to su: pilule, kapsule, vrećice (koje se otapaju u vodi), pića, smoothieji ili shakeri. Svi ovi sustavi imaju jedno zajedničko, moraju se progutati.
Što se događa nakon gutanja?
Dodatak dospijeva u želudac i pronalazi: visoko kiselo okruženje (pH 1-2), hranu ili ostatke hrane, enzime. Hranjive tvari sadržane u dodatku u interakciji s okolinom i djelomično se gube (razgrađuju). Neki hranjivi sastojci počinju se apsorbirati kroz stijenku želuca, drugi da bi se apsorbirali moraju doći do crijeva gdje se susreću: Jaka bazičnost (suprotno kiselosti), enzimi, djelomično probavljena hrana, crijevna flora. Također u ovom slučaju mogu proći kroz interakcije koje ih mogu djelomično degradirati ili djelomično inhibirati njihovu apsorpciju na stijenkama crijeva. Procjenjuje se da se ovim sustavom dostave ne može apsorbirati više od 30-35% hranjivih tvari.

Važnost integracije hijaluronske kiseline

HIJALURONSKA KISELINA je molekula koju tijelo prirodno proizvodi u svrhu hidratacije
i zaštiti tkanine. AI je jedna od temeljnih komponenti ekstracelularnog matriksa i
hrskavica. AI ima jedinstvena svojstva koja ga čine neophodnim, zapravo može djelovati kao otporna na udarce,
kao molekula za cementiranje i kao mazivo. Ima zaštitna, protuupalna svojstva, sprječava
oštećenje tkiva i pomaže u obnavljanju oštećenih. Djeluje kao filter protiv
difuzija u tkivima bakterija i drugih infektivnih agenasa. AI igra temeljnu ulogu u artikulaciji,
zapravo je odgovorna za viskoelastična svojstva sinovijalne tekućine.
HIJALURONSKA KISELINA
prisutan je: u staklastom tijelu oka; u sinovijalnoj tekućini; u koži; u hrskavici; u tetivama; u pupkovinu; u zidovima aorte.

the  staklasto tijelo  sastoji se od 98-99% vode, a preostalih 1-2% od  hijaluronska kiselina , soli, šećeri i proteini kolagenskog tipa (vitrosin, opticin, kolagen tipa II, itd.).

Sinovijalna tekućina je bistra i viskozna tekućina, koja zahvaljujući svom mazivom djelovanju štiti zglobne površine od trošenja i habanja. Njegove fizičke karakteristike plastičnosti, elastičnosti i viskoznosti zajamčene su njegovim sastavom, posebice hijaluronskom kiselinom .

Hijaluronska kiselina se slobodno nalazi ispod površine kože ,  potiče proizvodnju kolagena i regeneraciju vezivnog tkiva. Hijaluronska kiselina omogućuje održavanje čvrstoće, hidratacije i elastičnosti kože , također zato što je u stanju pohraniti veliku količinu vode.

Hijaluronska kiselina se smatra eliksirom života za zglobove . Hijaluronska kiselina je molekula prirodno prisutna u našem tijelu i djeluje poput motornog ulja, podmazuje zupčanike i ograničava trenje, stoga djeluje protuupalno. Također je u stanju stimulirati stvaranje kolagena (protein vezivnog tkiva neophodan za dobro zdravlje kože, hrskavice, kostiju itd.).

 

Hijaluronska kiselina je esencijalna endogena komponenta tkiva svih sisavaca, uključujući hrskavicu i tetive, ali i kožu, stijenke aorte , pupkovinu. Ona ih “podmazuje” i jača i iz tog razloga  Funkcija hijaluronske kiseline također je osobito važna u tkivima poput stijenke aorte, najveće i najvažnije arterije u ljudskom tijelu.

Imunološki sustav

Hijaluronska kiselina također ima važnu funkciju u imunološkom sustavu. Zapravo, potiče aktivnost bijelih krvnih stanica koje uništavaju štetne mikroorganizme. Ima blokirajući učinak koji pomaže u smanjenju bakterijskih infekcija.

ZAŠTO TREBA INTEGRIRATI HIJALURONSKA KISELINA?

Hijaluronska kiselina prisutna u našem tijelu kontinuirano se eliminira i nadomješta svaki dan. S godinama se primjetno smanjuje. S godinama se smanjuje i molekularna težina hijaluronske kiseline. Vidjeli smo koliko je molekularna težina ove kiseline važna za njena reološka svojstva i koliko je ovaj element temeljan za organizam. Ciljana reintegracija HyaluWell Plus® hijaluronske kiseline stoga je ključna kako bi se olakšalo obnavljanje izgubljenih funkcija i spriječile brojne patologije.

Integrazione Acido Ialuronico

HIJALURONSKA KISELINA I ISTRAŽIVANJE

Kada govorimo o hijaluronskoj kiselini, mislimo na jednu od najproučavanijih supstanci u medicinskom području.
Prva područja istraživanja i primjene hijaluronske kiseline bila su oftalmološka i ortopedska. U slučaju operacija oka, odvajanja mrežnice, katarakte, korištenje hijaluronske kiseline pokazalo se bitnim. Očito, na području ortopedije, istraživanja su se odmah okrenula hijaluronskoj kiselini za liječenje zglobova zahvaćenih artritisom. Zapravo, u slučaju reumatoidnog artritisa, dolazi do smanjenja hijaluronske kiseline unutar sinovijalne tekućine. Viskosuplementacija je jedna od najčešćih terapija u slučaju osteoartritisa. Riječ je o intraartikularnoj terapiji hijaluronskom kiselinom koja utječe na krvni sustav, a sublingvalna linija HyaluWell ® podržava ovu terapiju kroz limfni sustav. Zahvaljujući ovoj kombinaciji lako se postižu bolji terapijski rezultati. Hijaluronska kiselina je korisna u ginekološkom području, kao dodatak u liječenju disfunkcija zdjeličnog dna i uroginekoloških poremećaja. Što se tiče kose, hijaluronska kiselina je zaista korisna za hranjenje suhe i oštećene kose čineći je glatkom i sjajnom, učinkovite su i za ublažavanje svrbeža vlasišta sklona prhuti, psorijazi ili ekcemu.

Istraživački tim San Luigi Gonzaga Srl . i HyaluWell ® , za cilj ima zadovoljenje potreba kupaca, stvaranje inovativnih i sigurnih proizvoda, s patentiranim formulama, na najvišim razinama europskih standarda. Upravo je inovacija koja karakterizira proizvode iz linije HyaluWell ® , poput Ialulady ®. Stalna istraživanja omogućila su dobivanje inovativne otopine hijaluronske kiseline od 200.000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu, iznimno koncentrirane koja omogućuje brzu apsorpciju i brze rezultate.

Posebnosti linije HyaluWell ® su visoko inovativna otopina hijaluronske kiseline od 200.000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu , za sublingvalni unos kroz praktičan sustav raspršivanja. Inovativni patentirani sastav HyaluWell ® proizvoda, kao što je IaluLady ® jamči veća viskoelastična svojstva, veću apsorpciju i brze rezultate. Dovoljan je jedan dnevni sublingvalni unos kroz prikladan izljev koji jamči sigurnost i higijenu proizvoda. To omogućuje neinvazivnu primjenu i brzu apsorpciju jer ide izravno u limfni sustav. Ugoda je još jedna jača strana HyaluWell® proizvoda, kao što je IaluLady®. Naš tim je zapravo proučio ugodan sastav. Tražimo učinkovita, ali i ugodna rješenja, jer to je naša filozofija. Naši proizvodi zapravo moraju biti učinkoviti, sigurni i ugodni. Nijedan aspekt naših dodataka nije prepušten slučaju.

Linija proizvoda HyaluWell ® , kao npr IaluLady ® također predstavlja poštovanje prema prirodi i okolišu koje se oduvijek provodi San Luigi Gonzaga Srl Proizvodi linije HyaluWell ® , kao npr IaluLady ® nije testiran na životinjama. IaluLady ® je pogodan za vegetarijance i vegane, jer nije dobiven iz životinjskih izvora. Ne sadrži gluten i laktozu. IaluLady ® se posebno preporučuje i vrijedi uz homeopatske tretmane.

Istraživački tim HyaluWell® i San Luigi Gonzaga Srl posebnu je pozornost posvetio sigurnosti proizvoda. HyaluWell ® specijaliteti, kao što je IaluLady ® , proizvode se u optimalnim higijenskim uvjetima. Od aktivnih sastojaka sastava HyaluWell ® proizvoda, poput patentiranog IaluLady ® , potpuno prirodnog i čistog, do staklenog pakiranja s nepovredivim zatvaračem i posebnog sublingvalnog sustava za nanošenje spreja s mlaznicom za doziranje koji jamči proizvod od bilo kakve kontaminacije. Kontinuirane kemijsko-fizikalne analize koje se provode tijekom svih faza obrade jamče apsolutnu sigurnost proizvoda.

 

IaluLady® – Dodatak HyaluWell® linije dizajnirane za žene – KOMPONENTE

Ialulady® je dodatak HyaluWell® linije čije su karakteristike i osobitosti specifične za žensku publiku i potrebe žena.
Ialulady® je također poštovanje prirode i okoliša. Ialulady® nije testiran na životinjama. Ialulady® je prikladan za vegetarijance i vegane, jer ne potječe iz životinjskih izvora. Ne sadrži gluten i laktozu.

IaluLady® s Angelicom Sinensis

Valjana pomoć kod valova vrućine i kod kontrastnih poremećaja menstrualnog ciklusa. Kontrast poremećaja menopauze. Probavna funkcija. Normalna cirkulacija krvi. Aktivni sastojak IaluLady®.

IaluLady® s Lepidium Meyenii Walp

Kao tonik-adaptogen. Tonik (fizički, psihički umor). Tonik i metaboličko potporno djelovanje. Aktivni sastojak IaluLady®.

IaluLady® s đumbirom

Kao sredstvo protiv mučnine. Redovita funkcionalnost kardiovaskularnog sustava. Normalna cirkulacija krvi. Funkcija zgloba. Kontrast lokaliziranih stanja napetosti. Kontrast poremećaja menstrualnog ciklusa. Aktivni sastojak IaluLady®

.

IaluLady® s Echinacea Angustifolia i Purpurea

U prirodnoj obrani tijela kao što su antioksidansi, antivirusni i imunostimulansi. Aktivni sastojak IaluLady®.

.

IaluLady® s lijekom Medicago Sativa

Bogata mineralima kao što su fosfor, kalcij, kalij i magnezij, vitamini B kompleksa, bogati vitaminom C i E, vitaminom K, flavonima i elementima u tragovima heksaponina, s topljivim vlaknima, netopivim vlaknima i alkaloidima, jača imunitet, kosti i mišićni sustav

.

IaluLady® s vitaminom D3

Pomaže u borbi protiv gubitka kalcija i krhkosti kostiju u menopauzi. Ovaj vitamin, naime, pomaže popraviti veće količine ovog minerala, ojačati kosti i spriječiti prijelome i probleme sa zglobovima.

IaluLady® s emulgirajućim suncokretovim lecitinom

Fosfolipidi sadržani u lecitinu neophodni su za održavanje sastava, funkcionalnosti i sposobnosti popravka staničnih membrana. Lecitin ima pozitivan učinak na metabolizam kolesterola i lipida, jača živčani sustav i štiti rad jetre.

IaluLady® s Oenothera Biennis oleum (uljem noćurka)

Ulje noćurka bogato je gama-linolenskom kiselinom, omega-6 kiselinom koja je uključena u proizvodnju tvari slične hormonu poznate kao prostaglandin, koja pomaže regulirati tjelesnu temperaturu, san i biti aktivnija emocionalna razina. Također smanjuje intenzitet valunga, suhoću rodnice i ublažava osjetljivost dojki.

Foto Integratore Ialulady

Ialulady Integratore Acido Ialuronico Donna Gallery 1

IaluLady Integratore Acido Ialuronico Salute Ossa Donna

IaluLady® Lymphatic Tranport®

IaluLady® je dodatak hijaluronskoj kiselini dizajniran posebno za žene koji se uzima sublingvalno kroz praktični dozator u spreju i djeluje limfnom apsorpcijom, čime se izbjegava opterećenje jetrenog sustava.
Istraživački tim IaluLady® posebnu je pozornost posvetio sigurnosti proizvoda. IaluLady® specijaliteti se proizvode u optimalnim higijenskim uvjetima. Od aktivnih sastojaka patentiranog IaluLady® sastava, potpuno prirodnog i čistog, do staklenog pakiranja s nepovredivim zatvaračem i posebnog sublingvalnog sustava za nanošenje spreja s mlaznicom za doziranje koji jamči proizvod od bilo kakve kontaminacije. Kontinuirane kemijsko-fizikalne analize koje se provode tijekom svih faza obrade jamče apsolutnu sigurnost proizvoda.

San Luigi Gonzaga Srl i linija suplemenata HyaluWell®

TKO JE SAN LUIGI GONZAGA SRL
Povijest tvrtke San Luigi Gonzaga Srl i linije HyaluWell® prije svega je povijest obiteljske farmaceutske, galenske i biljne tradicije koja traje više od jednog stoljeća.
Drevni službeni laboratorij Augusto Latini bio je zapravo posebno aktivan u proučavanju aromatičnog i ljekovitog bilja te u pripremi prilagođenih otopina. Danas San Luigi Gonzaga Srl također želi nastaviti putem koji je ostavila njegova obitelj s HyaluWell® linijom proizvoda.
Aktivni na 360° u području zdravlja i dobrobiti, brinemo se za inovacije na ovom području u ime tradicije i stavljajući se na uslugu kupcu i s ciljem promicanja razvoja teritorija. Zbog toga je San Luigi Gonzaga Srl dobio prestižne nagrade i priznanja kao što su “ 2014 Value Work Award “ i “ Excellent Brands` nagrada.
Kako bi se zajamčili dodaci prehrani za ljudsku upotrebu tvrtke San Luigi Gonzaga srl, rođena je važna suradnja sa Sveučilištem Camerino Unicam MC i sa Školom za bioznanost i veterinarsku medicinu, jedinim izvrsnim u svojim laboratorijima za mikrobiološke analize. ukupne sigurnosti pretpostavke u limfnoj apsorpciji Linije dodataka prehrani Hyaluwell Plus 15 ml, Hyaluwell Fast 20 ml, Hyaluprost Fast 50 ml, Ialulady 20 ml i Hyaluradium X 30 ml.

Logo San Luigi Gonzaga Srl

HyaluWell Spedizioni

Želite li isprobati Ialulady®? Želite li više informacija o IaluLady® dodatku?

Ialulady® je dostupan u svim ljekarnama, te u online ljekarnama. Dodatak prehrani Ialulady® možete pronaći u najboljim Parapotekama. Ukoliko ste zainteresirani za prodaju suplemenata iz linije HyaluWell®, možete nas kontaktirati na naš besplatni broj. Uskoro će proizvod biti dostupan i u našoj online trgovini gdje možete pronaći sve dodatke i druge proizvode HyaluWell® linije.


Kontakti


HyaluWell® proizvodi – Online trgovina

Platite jednokratno sa:

Uskoro će proizvodi iz linije HyaluWell biti dostupni izravno u online trgovini San Luigi Gonzaga Srl – Za sada je funkcija onemogućena.

Važnost raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života

Suplementi NISU zamjena za voće i povrće.
Korištenje suplemenata ni na koji način ne može nadoknaditi negativne učinke lošeg ponašanja, uključujući nisku konzumaciju voća i povrća te previše sjedilački način života.
Suplementi nisu ljekoviti i ne mogu zamijeniti zdravu prehranu. Stoga ih je važno koristiti svjesno, samo “kako bi pogodovali redovitom obavljanju tjelesnih funkcija”. To je preporuka sadržana u Dekalogu Ministarstva zdravstva za ispravnu primjenu dodataka prehrani.

Cucina Sana IaluLady

San Luigi Gonzaga Srl oduvijek je bio pažljiv i osjetljiv na pitanja zdravlja i dobrobiti, širenja zdravih stilova života te metoda i alata za održivi razvoj i upravljanje poslovanjem.

Promičemo sport kroz inicijative i sponzorstva, kao i očito ulažući svu ljubav prema prirodi i okolišu u istraživanje i razvoj naših proizvoda.