IaluRadioX® – dodatak prehrani s hijaluronskom kiselinom za pomoć kod reumatskih i dermatoloških manifestacija radi terapije

IaluRadioX® Lymphatic Transport® je potpuno novi i inovativni dodatak prehrani za ljudsku upotrebu koji je indiciran kao pomoć kod reumatskih i dermatoloških manifestacija koje daju radioterapije.
IaluRadio X Lymphatic Transport® 30 ml i IazeBrun 10 Lymphatic Transport® patent sa:
BRASSICA OLERACEA L. var. ITALICA folija;
Đumbir;
Rhodiola rosea Tonik-adaptogen;
UNCARIA TOMENTOSA WILLD. (bivši SCHULT.) OGLAS;
ECHINACEA ANGUSTIFOLIA DC;
ECHINACEA PURPUREA MOENCH;
Oenothera biennis oleum, ulje noćurka;
Suncokretov lecitin.
Da bi bila učinkovita, hijaluronska kiselina mora imati nisku molekularnu težinu, znanstvene studije pokazuju da samo hijaluronska kiselina s molekulskom težinom manjom od 300 kDa (baš kao i hijaluronska kiselina proizvoda iz linije HyaluWell®, hijaluronska kiselina na 200 000 Da) može prodrijeti u tkiva i popraviti oštećenje tkiva, dok veće molekule djeluju samo površno. Nadalje, daljnje studije su pokazale kako molekule hijaluronske kiseline s vrlo malom molekularnom težinom mogu prevladati crijevnu barijeru i stoga djelovati sustavno raspoređujući se u različitim dijelovima organizma koji to zahtijevaju, s vremenom su trajnije i potpuno je biokompatibilan.

Dodaci linije HyaluWell® – JEDINSTVENA i PATENTIRANA inovacijaZbog svog sastava, procesa proizvodnje i izvanredne kvalitete, suplementi iz linije HyaluWell, sublingvalni apsorpcijski sprej nemaju alternativne ili slične proizvode u panorami dodataka prehrani.

Dodaci linije HyaluWell® – UNICAM kontrole i jamstvoDodaci HyaluWell® linije – dodaci prehrani HyaluWell® linije: (HyaluwellPlus®, IaluLady®, HyaluWell Fast®, IaluRadioX®, HyaluProstFast®) osim što su patentirani, prošli su i testove čistoće Sveučilišta u Camerinu potvrditi njihovu kvalitetu i sigurnost.

Dodaci linije HyaluWell® – Put do napretka prolazi kroz ekološku održivost:Dodaci iz linije HyaluWell® – dodaci prehrani iz linije HyaluWell®: (HyaluwellPlus®, IaluLady®, HyaluWell Fast®, IaluRadioX®, HyaluProstFast®) SAN LUIGI GONZAGA I HYALUWELL SU JE ODGLEDALI PREDGODIŠNI PROIZVOD SAN LUIGI GONZAGA I HYALUWELL. “.

IaluRadioX® Lymphatic Transport® – Visoko asimilirani dodatak prehrani s hijaluronskom kiselinom niske molekularne težine – LIMFNI TRANSPORT

IaluRadioX® Lymphatic Transport® – IaluRadioX® je dodatak hijaluronskoj kiselini posebno dizajniran da pomogne kod reumatskih i dermatoloških manifestacija koje se daju radioterapija, koji se uzima sublingvalno kroz praktični raspršivač i djeluje limfnom apsorpcijom, čime se izbjegava opterećenje sustava.

U usporedbi s gore navedenim tradicionalnim sustavima, suplementi, prikladno formulirani s tehnologijom sublingvalnog spreja, imaju:

-Veća brzina upijanja
– Veća učinkovitost (količina hranjivih tvari koja je stvarno dostupna tijelu)
-Treba im manja količina hranjivih tvari za istu korist.
-Mogućnost integracije više hranjivih tvari u isti proizvod, te stoga iskorištavanje sinergijskih učinaka više hranjivih tvari
-Mogućnost uspostavljanja mnogo preciznije doze za optimizaciju učinkovitosti
-Duži rok trajanja i otpornost na atmosferske utjecaje. Posebno za pića koja se nakon otvaranja moraju čuvati u hladnjaku i koja se moraju potrošiti u kratkom vremenu zbog oksidativnih procesa u zraku.
– Veća udobnost korištenja. Spremni su za upotrebu i stoga ne zahtijevaju pripremu (otopiti vrećicu u vodi), vodu (za gutanje kapsule), čašu za piće, shaker za smoothije. Mala veličina dispenzera znači da se može nositi u džepu ili torbici.

Pod tradicionalnim sustavima mislim na one koji se obično koriste, a to su: pilule, kapsule, vrećice (koje se otapaju u vodi), pića, smoothieji ili shakeri. Svi ovi sustavi imaju jedno zajedničko, moraju se progutati.
Što se događa nakon gutanja?
Dodatak dospijeva u želudac i pronalazi: visoko kiselo okruženje (pH 1-2), hranu ili ostatke hrane, enzime. Hranjive tvari sadržane u dodatku u interakciji s okolinom i djelomično se gube (razgrađuju). Neki hranjivi sastojci počinju se apsorbirati kroz stijenku želuca, drugi da bi se apsorbirali moraju doći do crijeva gdje se susreću: Jaka bazičnost (suprotno kiselosti), enzimi, djelomično probavljena hrana, crijevna flora. Također u ovom slučaju mogu proći kroz interakcije koje ih mogu djelomično degradirati ili djelomično inhibirati njihovu apsorpciju na stijenkama crijeva. Procjenjuje se da se ovim sustavom dostave ne može apsorbirati više od 30-35% hranjivih tvari.

L’importanza dell’integrazione dell’Acido Ialuronico

HIJALURONSKA KISELINA je molekula koju tijelo prirodno proizvodi u svrhu hidratacije
i zaštiti tkanine. AI je jedna od temeljnih komponenti ekstracelularnog matriksa i
hrskavica. AI ima jedinstvena svojstva koja ga čine neophodnim, zapravo može djelovati kao otporna na udarce,
kao molekula za cementiranje i kao mazivo. Ima zaštitna, protuupalna svojstva, sprječava
oštećenje tkiva i pomaže u obnavljanju oštećenih. Djeluje kao filter protiv
difuzija u tkivima bakterija i drugih infektivnih agenasa. AI igra temeljnu ulogu u artikulaciji,
zapravo je odgovorna za viskoelastična svojstva sinovijalne tekućine.
HIJALURONSKA KISELINA
prisutan je: u staklastom tijelu oka; u sinovijalnoj tekućini; u koži; u hrskavici; u tetivama; u pupkovinu; u zidovima aorte.

the  staklasto tijelo  sastoji se od 98-99% vode, a preostalih 1-2% od  hijaluronska kiselina , soli, šećeri i proteini kolagenskog tipa (vitrosin, opticin, kolagen tipa II, itd.).

Sinovijalna tekućina je bistra i viskozna tekućina, koja zahvaljujući svom mazivom djelovanju štiti zglobne površine od trošenja i habanja. Njegove fizičke karakteristike plastičnosti, elastičnosti i viskoznosti zajamčene su njegovim sastavom, posebice hijaluronskom kiselinom .

Hijaluronska kiselina se slobodno nalazi ispod površine kože ,  potiče proizvodnju kolagena i regeneraciju vezivnog tkiva. Hijaluronska kiselina omogućuje održavanje čvrstoće, hidratacije i elastičnosti kože , također zato što je u stanju pohraniti veliku količinu vode.

Hijaluronska kiselina se smatra eliksirom života za zglobove . Hijaluronska kiselina je molekula prirodno prisutna u našem tijelu i djeluje poput motornog ulja, podmazuje zupčanike i ograničava trenje, stoga djeluje protuupalno. Također je u stanju stimulirati stvaranje kolagena (protein vezivnog tkiva neophodan za dobro zdravlje kože, hrskavice, kostiju itd.).

 

Hijaluronska kiselina je esencijalna endogena komponenta tkiva svih sisavaca, uključujući hrskavicu i tetive, ali i kožu, stijenke aorte , pupkovinu. Ona ih “podmazuje” i jača i iz tog razloga  Funkcija hijaluronske kiseline također je osobito važna u tkivima poput stijenke aorte, najveće i najvažnije arterije u ljudskom tijelu.

Imunološki sustav

Hijaluronska kiselina također ima važnu funkciju u imunološkom sustavu. Zapravo, potiče aktivnost bijelih krvnih stanica koje uništavaju štetne mikroorganizme. Ima blokirajući učinak koji pomaže u smanjenju bakterijskih infekcija.

ZAŠTO TREBA INTEGRIRATI HIJALURONSKA KISELINA?

Hijaluronska kiselina prisutna u našem tijelu kontinuirano se eliminira i nadomješta svaki dan. S godinama se primjetno smanjuje. S godinama se smanjuje i molekularna težina hijaluronske kiseline. Vidjeli smo koliko je molekularna težina ove kiseline važna za njena reološka svojstva i koliko je ovaj element temeljan za organizam. Ciljana reintegracija HyaluWell Plus® hijaluronske kiseline stoga je ključna kako bi se olakšalo obnavljanje izgubljenih funkcija i spriječile brojne patologije.

IaluRadioX Acido Ialuronico Grafico

HIJALURONSKA KISELINA I ISTRAŽIVANJE

Kada govorimo o hijaluronskoj kiselini, mislimo na jednu od najproučavanijih supstanci u medicinskom području.
Prva područja istraživanja i primjene hijaluronske kiseline bila su oftalmološka i ortopedska. U slučaju operacija oka, odvajanja mrežnice, katarakte, korištenje hijaluronske kiseline pokazalo se bitnim. Očito, na području ortopedije, istraživanja su se odmah okrenula hijaluronskoj kiselini za liječenje zglobova zahvaćenih artritisom. Zapravo, u slučaju reumatoidnog artritisa, dolazi do smanjenja hijaluronske kiseline unutar sinovijalne tekućine. Viskosuplementacija je jedna od najčešćih terapija u slučaju osteoartritisa. Riječ je o intraartikularnoj terapiji hijaluronskom kiselinom koja utječe na krvni sustav, a sublingvalna linija HyaluWell ® podržava ovu terapiju kroz limfni sustav. Zahvaljujući ovoj kombinaciji lako se postižu bolji terapijski rezultati. Hijaluronska kiselina je korisna u ginekološkom području, kao dodatak u liječenju disfunkcija zdjeličnog dna i uroginekoloških poremećaja. Što se tiče kose, hijaluronska kiselina je zaista korisna za hranjenje suhe i oštećene kose čineći je glatkom i sjajnom, učinkovite su i za ublažavanje svrbeža vlasišta sklona prhuti, psorijazi ili ekcemu.

Istraživački tim San Luigi Gonzaga Srl . i HyaluWell ® , za cilj ima zadovoljenje potreba kupaca, stvaranje inovativnih i sigurnih proizvoda, s patentiranim formulama, na najvišim razinama europskih standarda. Upravo je inovacija koja karakterizira proizvode iz linije HyaluWell ® , kao što je IaluRadioX® . Stalna istraživanja omogućila su dobivanje inovativne otopine hijaluronske kiseline od 200.000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu, iznimno koncentrirane koja omogućuje brzu apsorpciju i brze rezultate.

Posebnosti linije HyaluWell ® su visoko inovativna otopina hijaluronske kiseline od 200.000 Da u tekućem natrijevom hijaluronatu , za sublingvalni unos kroz praktičan sustav raspršivanja. Inovativni patentirani sastav proizvoda HyaluWell® , kao što je IaluRadioX® , jamči veća viskoelastična svojstva, veću apsorpciju i brze rezultate. Dovoljan je jedan dnevni sublingvalni unos kroz prikladan izljev koji jamči sigurnost i higijenu proizvoda. To omogućuje neinvazivnu primjenu i brzu apsorpciju jer ide izravno u limfni sustav. Ugoda je još jedna jača strana HyaluWell® proizvoda, kao što je IaluRadioX® . Naš tim je zapravo proučio ugodan sastav. Tražimo učinkovita, ali i ugodna rješenja, jer to je naša filozofija. Naši proizvodi zapravo moraju biti učinkoviti, sigurni i ugodni. Nijedan aspekt naših dodataka nije prepušten slučaju.

HyaluWell ® linija proizvoda, kao što je IaluRadioX® također predstavlja poštovanje prema prirodi i okolišu koje je oduvijek provodio San Luigi Gonzaga Srl . Proizvodi linije HyaluWell ® , kao što je IaluRadioX® nisu testirani na životinjama. IaluRadioX® pogodan je za vegetarijance i vegane, jer ne potječe iz životinjskih izvora. Ne sadrži gluten i laktozu. IaluRadioX® posebno se preporučuje i vrijedi uz homeopatsko liječenje.

Istraživački tim HyaluWell® i San Luigi Gonzaga Srl  posebnu pozornost posvetio sigurnosti proizvoda. Specijaliteti HyaluWell® , kao što je IaluRadioX® proizvode se u optimalnim higijenskim uvjetima. Od aktivnih sastojaka sastava HyaluWell ® proizvoda, kao što je IaluRadioX® patentirano, potpuno prirodno i u čistoći, do staklene ambalaže s neprikosnovenim zatvaračem i posebnog sublingvalnog sustava za nanošenje raspršivanjem s mlaznicom za doziranje koji jamči proizvod od bilo kakve kontaminacije. Kontinuirane kemijsko-fizikalne analize koje se provode tijekom svih faza obrade jamče apsolutnu sigurnost proizvoda.

 

IaluRadioX® – dodatak HyaluWell® linije dizajniran za zdravlje i dobrobit ljudi koji su podvrgnuti ili su bili podvrgnuti radioterapiji. Konkretno, IaluRadioX® je dodatak hijaluronskoj kiselini koji pomaže kod reumatskih i dermatoloških manifestacija koje daju radioterapije – KOMPONENTE

IaluRadioX® je također poštovanje prirode i okoliša. IaluRadioX® nije testiran na životinjama. IaluRadioX® je prikladan za vegetarijance i vegane, jer nije dobiven iz životinjskih izvora. Ne sadrži gluten i laktozu.

IaluRadioX® s luronskom kiselinom na 200.000 Da

Hijaluronska kiselina je molekula koju prirodno proizvodi naše tijelo, jedna je od temeljnih komponenti ekstracelularnog matriksa i hrskavice (Vezivnog tkiva), ima jedinstvena svojstva koja je čine iznimno nezamjenjiva, zapravo je u stanju djelovati otporno na udarce (fizički stres) kao molekula za cementiranje i podmazivanje (sinovijalna tekućina), ima zaštitna, protuupalna svojstva, sprječava oštećenje tkiva i pomaže u obnavljanju oštećenih. Hijaluronska kiselina na 200.000 Da, u kombinaciji s službenim tvarima IaluRadioX® Lymphatic Transport®, nakon radioterapije razvija mucin i ptialin, povećavajući količinu i vraćajući okus u usnoj šupljini u sljedećim tjednima.

IaluRadioX® s TEČNIM EKSTRAKTOM UNCARIA TOMENTOSA SA JUŽNOAMERIČKOG KONTINENTA

Suhi ekstrakt Uncaria Tomentosa u brojnim slučajevima pokazao je sposobnost povećanja kapaciteta
cole djeluje protuupalno i protiv bolova na organizam, provodeći imunostimulirajuće djelovanje e
imunomodulatorno. Djelotvoran je kod reumatizma, osteoartritisa, reumatoidnog artritisa, dobivajući
značajno smanjenje boli i otekline. Aktivni sastojak IaluRadioX®.

IaluRadioX® s Brassica Oleacera E. L Var. Italica

Osim što je dragocjena hrana zbog sadržaja vitamina, mineralnih soli i škroba, Brassica
Oleacera E. L Var. Kurziv ima posebna svojstva, nedavne studije su potvrdile njegovu učinkovitost kao
lijek u slučaju kašlja, bronhitisa, prehlade, gripe i groznice. Posebno je koristan fosfor
sadržane u lišću, koje svoja antiseptička svojstva prenosi na dišni sustav. Izvodi radnju
lijek i zacjeljivanje unutarnjih i vanjskih čireva, progutanih, sirovih omotača sa sluzavim tvarima
štite sluznicu probavnog sustava, potičući zacjeljivanje peptičkih ulkusa, žgaravice,
gastritis i ulcerozni kolitis. Redovito se uzima Brassica Oleacera E. L Var. Italica također pomaže onima koji imaju
problema s zatvorom, smanjuje rizik (osobito da senstimola imunološki sustav i pomaže
na jetru.Korisno je za dijabetičare, zapravo smanjuje razinu šećera u krvi. Aktivni sastojak IaluRadioX®.

IaluRadioX® s đumbirom

Kao sredstvo protiv mučnine i povraćanja. Redovita funkcionalnost kardiovaskularnog sustava. Normalna cirkulacija krvi. Funkcija zgloba. Kontrast lokaliziranih stanja napetosti. Kontrast poremećaja menstrualnog ciklusa. Aktivni sastojak IaluRadioX®.

.

IaluRadioX® s Echinacea Angustifolia i Purpurea

U prirodnoj obrani tijela kao što su antioksidansi, antivirusni i imunostimulansi. Aktivni sastojak IaluRadioX®.

IaluRadioX® s Oenothera Biennis oleum (uljem noćurka)

Ulje noćurka bogato je gama-linolenskom kiselinom, omega-6 kiselinom koja je uključena u proizvodnju tvari slične hormonu poznate kao prostaglandin, koja pomaže regulirati tjelesnu temperaturu, san i biti aktivnija emocionalna razina.

IaluRadioX® s Rhodiola rosea tonikom-adaptogenom

Brekhman je definirao tri kriterija za karakterizaciju adaptogena:
1. Povećava otpornost organizma na agresore različite prirode (fizičke, kemijske ili biološke) na način koji ne
specifično;
2.Ima normalizirajući utjecaj, bez obzira na promjene u fiziološkim normama;
3. Pokazuje odsutnost toksičnosti i utječe na normalne tjelesne funkcije[Brekhman 1968] .
Farmakološki aktivni spojevi identificirani u korijenu rodiole su brojni (oko 140) i uključuju:
– Fenolni glikozidi specifični za vrstu
-organske kiseline (galna, kafeinska i klorogena)
-Flavonoidi
– Katehina
-Proantocijanidini
-Ostali tanini

IaluRadioX® s emulgirajućim suncokretovim lecitinom

Fosfolipidi sadržani u lecitinu neophodni su za održavanje sastava, funkcionalnosti i sposobnosti popravka staničnih membrana. Lecitin ima pozitivan učinak na metabolizam kolesterola i lipida, jača živčani sustav i štiti rad jetre.

IaluRadioX Slide 1

IaluRadioX Slide 2

IaluRadioX slajd 3

IaluRadioX® Lymphatic Transport®

Istraživački tim IaluRadioX® posebnu je pozornost posvetio sigurnosti proizvoda. IaluRadioX® specijaliteti se proizvode u optimalnim higijenskim uvjetima. Od aktivnih sastojaka patentiranog IaluRadioX® sastava, potpuno prirodnog i čistog, do staklenog pakiranja s nepovredivim zatvaračem i posebnog sublingvalnog sustava za nanošenje spreja s mlaznicom za doziranje koji jamči proizvod od bilo kakve kontaminacije. Kontinuirane kemijsko-fizikalne analize koje se provode tijekom svih faza obrade jamče apsolutnu sigurnost proizvoda.

San Luigi Gonzaga Srl i linija suplemenata HyaluWell®

TKO JE SAN LUIGI GONZAGA SRL
Povijest tvrtke San Luigi Gonzaga Srl i linije HyaluWell® prije svega je povijest obiteljske farmaceutske, galenske i biljne tradicije koja traje više od jednog stoljeća.
Drevni službeni laboratorij Augusto Latini bio je zapravo posebno aktivan u proučavanju aromatičnog i ljekovitog bilja te u pripremi prilagođenih otopina. Danas San Luigi Gonzaga Srl također želi nastaviti putem koji je ostavila njegova obitelj s HyaluWell® linijom proizvoda.
Aktivni na 360° u području zdravlja i dobrobiti, brinemo se za inovacije na ovom području u ime tradicije i stavljajući se na uslugu kupcu i s ciljem promicanja razvoja teritorija. Zbog toga je San Luigi Gonzaga Srl dobio prestižne nagrade i priznanja kao što su “ 2014 Value Work Award “ i “ Excellent Brands` nagrada.
Kako bi se zajamčili dodaci prehrani za ljudsku upotrebu tvrtke San Luigi Gonzaga srl, rođena je važna suradnja sa Sveučilištem Camerino Unicam MC i sa Školom za bioznanost i veterinarsku medicinu, jedinim izvrsnim u svojim laboratorijima za mikrobiološke analize. ukupne sigurnosti pretpostavke u limfnoj apsorpciji Linije dodataka prehrani Hyaluwell Plus 15 ml, Hyaluwell Fast 20 ml, Hyaluprost Fast 50 ml, Ialulady 20 ml i Hyaluradium X 30 ml.

Logo San Luigi Gonzaga SRL

Spedizioni HyaluWell

Želite li isprobati IaluRadioX®? Želite li više informacija o IaluRadioX® dodatku?

IaluRadioX® je dostupan u svim ljekarnama, te u online ljekarnama. Dodatak prehrani IaluRadioX® možete pronaći u najboljim ljekarnama. Ukoliko ste zainteresirani za prodaju suplemenata iz linije HyaluWell®, možete nas kontaktirati na naš besplatni broj. Uskoro će proizvod biti dostupan i u našoj online trgovini gdje možete pronaći sve dodatke i druge proizvode HyaluWell® linije.


Kontakti


HyaluWell® proizvodi – Online trgovina

Platite jednokratno sa:

Uskoro će proizvodi iz linije HyaluWell biti dostupni izravno u online trgovini San Luigi Gonzaga Srl – Za sada je funkcija onemogućena.

Važnost raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života

Suplementi NISU zamjena za voće i povrće.
Korištenje suplemenata ni na koji način ne može nadoknaditi negativne učinke lošeg ponašanja, uključujući nisku konzumaciju voća i povrća te previše sjedilački način života.
Suplementi nisu ljekoviti i ne mogu zamijeniti zdravu prehranu. Stoga ih je važno koristiti svjesno, samo “kako bi pogodovali redovitom obavljanju tjelesnih funkcija”. To je preporuka sadržana u Dekalogu Ministarstva zdravstva za ispravnu primjenu dodataka prehrani.

Cucina Sana IaluLady

San Luigi Gonzaga Srl oduvijek je bio pažljiv i osjetljiv na pitanja zdravlja i dobrobiti, širenja zdravih stilova života te metoda i alata za održivi razvoj i upravljanje poslovanjem.

Promičemo sport kroz inicijative i sponzorstva, kao i očito ulažući svu ljubav prema prirodi i okolišu u istraživanje i razvoj naših proizvoda.